Yumurtayı kır üzerine
tereyağ
soğan, pastırma, kuru et vs vs aklına ne gelirse koy
su dolu tencereye koy
pişir
Jambon ve yumurta - Kraliyet Worcester'dan
- Tereyağı - ¼ çay kaşığı
- Bir yumurta
- Pişmiş jambon - ½ oz (15g)
- Tatmak için biber ve tuz
- Yığınlayıcıya ve metal kapağın içine tereyağı sürün. (Bunun için bir fırça kullanabilirsiniz. Ayrıca tereyağını kesmeye çalışıyorsanız margarin veya Pam gibi kalorisiz yapışmaz sprey kullanabilirsiniz.
- Jambonu ince şeritler halinde kesin ve codler'in içini jambon şeritleriyle hizalayın.
- Yumurtayı tavuklara ayırın, tuz ve karabiber serpin. (Kabuklar olmadan yumurta kırmada kötü şansınız varsa, yumurtayı küçük bir kaseye bölün, kabukları inceleyin, ardından kırılmış yumurtayı kaportaya dökün).
- Kapağı vidalayın ve su seviyesinin sadece porselen gövdesinin yarısına kadar ulaşmasına dikkat ederek, okuyucuyu kaynar suya koyun .
- 7 ila 8 dakika pişirin.
- Çatal / kaşık ucunu kullanarak kaldırma çubuğunu çataldan sudan çıkarın. Alternatif olarak, fırın eldiveni veya diğer ısıya dayanıklı eldivenler kullanarak kaldırabilirsiniz.
- Tepsiyi havlu veya trivet'e yerleştirin ... tezgah üstü gibi soğuk bir ısı ileten yüzey üzerine değil. Bir havlu kullanarak ve kapağı kaldırma halkasından değil janttan tutarak gevşetmek için kapağı çevirin.
- Garsondaki masada servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder