10 Haziran 2019 Pazartesi

Haggis ve İskoç bıldırcını yumurtası

Haggis ve İskoç bıldırcını yumurtası

Haggis ve İskoç bıldırcını yumurtası
Diğer yiyeceklere göre biraz daha tüketilebilir olan bu yiyeceğin ana malzemesi olan Haggis, koyun kalbi, karaciğeri ve akciğeri karıştırılarak yapılıyor. Kalp, akciğer ve karaciğer kıyma gibi küçük parçalara ayrılarak soğan, yulaf ezmesi, iç yağı, baharatlar ve tuzla karıştırılıyor. Karışım daha sonra koyun ya da inek midesiyle kapama usulü servis ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EGG DEVAUX

Egg Devaux (ilham olsun) Yumurtayla yapılabilecek şeyler bunlarla sınırlı da değil tabii ki. Düşünüp kafa yorunca çok farklı sunumla...